Újraindulunk!

Tisztelt Pácienseink!

A magyarországi koronavírus-járvány jelenlegi állapotában május 4-től fokozott óvintézkedések mellett lehetőség van fogászati kezelések elvégzésére. Előírás szerint a fogorvosok és asszisztensek kiegészítő védőeszközöket szükséges használjanak, illetve szűrnünk kell a Pácienseket. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a rendelő bejáratánál a recepciósok hőmérsékletet mérnek, illetve kitöltetnek egy koronavírus fertőzéssel kapcsolatos anamnézis lapot (lásd mellékletet).

A fentiek, illetve a rendelő zsúfoltságának elkerülése miatt, a korábban rögzített előjegyzéseket töröltük és előzetes telefonos egyeztetés során adunk új időpontot. Amennyiben sürgős beavatkozásra van szüksége, kérjük, hogy telefonáljon, vagy írjon emailt az info@harisfogaszat.hu címre, amiben leírja nevét, telefonszámát és részletesen a panaszait. Ezt követően rövid időn belül keresni fogjuk Önt.

A Haris Fogászat átmenetileg korlátozott nyitvatartással működik, hétfőtől péntekig 10-18 óráig van recepciós szolgálat. Ismételten hangsúlyozzuk, hogy a járványügyi helyzet végéig kizárólag telefonos egyeztetést követően tudunk Pácienseket fogadni. 

A korlátozások miatt átmenetileg új Pácienseket sajnos nem áll módunkban fogadni.

Tájékoztatjuk a kedves Pácienseket, hogy a koronavírus járvány miatt előírt szigorított védekezési protokollok költségének kompenzálására a kezelések ára mellett plusz 3.000 Ft-os díjat számolunk fel.

Megértésüket köszönjük!

Bármilyen kérdésük, problémájuk van, forduljanak bizalommal hozzánk.

Jó egészséget kívánunk!

a Haris Fogászat közössége