Online holisztikus előadássorozat

Kedves Pácienseink, 

A jelenlegi hivatalos álláspont szerint a koronavírus által okozott megbetegedések száma folyamatosan nő, így nagy a valószínűsége, hogy családunkban, közvetlen környezetünkben is lesz megbetegedés, akár magunk is megbetegedhetünk. Önmagában ez nem meglepő, minden járvány esetén ez történik. Járványok pedig voltak és lesznek is. Egyik ilyen, másik olyan.… Azonban a mostani pánik és a szorongás sokakat érint, és rossz „tanácsadó”. Érdemes objektíven rátekintenünk, komolyan vennünk,  megfontoltan, felelősségteljesen felkészülnünk a következő időszakra. 

A járványügyi intézkedések kiegészítéseként szeretnénk néhány tanáccsal szolgálni a biológiai és mentális megelőzéshez, illetve a kialakult helyzet leküzdéséhez, a gyógyulás támogatásához. A témában skype- szemináriumot indítunk,

Mit tehetünk az egészségünk védelmében? címmel     

1. rész: A személyi higiéné- a kézmosáson túl mit tehetünk?

  • Milyen gyógynövényeket, vitaminokat, bioaktív anyagokat, eszközöket érdemes választanunk? Miért?
  • Milyen életmód javasolható? Táplálkozás. Emésztés. Mikrobiom.
  • Mivel egy elhúzódó folyamatra számíthatunk, fontos az akut és krónikus lelki- mentális hatások megelőzése, oldása. Miért? Mit és mivel tehetünk?

Az előadások időpontjai: 2020 március 30. (hétfő) 17-19; április 2. (csütörtök) 10-12.

Az előadás skype-on történik. Mindkét napon ugyanaz az anyag fog elhangzani. Minimum részvételi szám 5 fő. A befizetés után megírjuk a skype-os elérhetőség paramétereit.

Ára: 5000 Ft,-/alkalom

A szemináriumra való regisztráció a fogaszatharis@gmail.com címen történik. A visszaigazolás után kérjük a díjat az alábbi bankszámlaszámra átutalni:

Haris Fogászat Kft. - 10404089-40896681-00000000

Közlemény: Résztvevő neve „tanf.díj”, rövidítve a lakcím. (Aki céges számlát kér, írja be a cég nevét, címét, de ugyanúgy jelenjen meg annak a neve, aki az előadásra jelentkezett.)

Szeretettel várom!

Dr. Bán Marianna fogszakorvos, antropozófus és homeopata orvos, mentánhigiénés szakember